کپسایسین، ترکیبی است که خاصیت گرما را به فلفل میدهد و میتواند با کاهش مصرف کالری، کاهش بافت چربی و کاهش میزان چربی خون، با چاقی مقابله کند و همچنین با تحریک تغییر پروتئینهای مفید در بدن، از تجمع چربی در بدن جلوگیری کند. بخشی از این مزیتها به دلیل پتانسیل حرارتی کپسایسین است که مادهای مولد حرارت است و میتواند به طور موقت و زمانی که بدن، سوختهایی مانند چربی را میسوزاند، تولید حرارت در بدن را افزایش دهد و تاثیرات مفیدی بر سوختوساز و ذخیرهسازی چربی بر بدن بگذارد. تحقیقات نشان دادهاند که مصرفِ مواد مولد حرارت، میتواند سوختوساز بدن را تا ۵ درصد افزایش داده، و چربیسوزی را تا ۱۶ درصد افزایش دهد. این مواد حتی میتوانند به خنثی کردنِ کاهش سرعت سوختوساز در بدن، که اغلب در طول کاهش وزن رخ میدهد، کمک کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.